Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
  • TAB - Kolejny element
  • SHIFT + TAB - Poprzedni element
  • SHIFT + ALT + F - Wyszukiwarka
  • SHIFT + ALT + H - Strona główna
  • SHIFT + ALT + M - Zawartość strony
  • SHIFT + ALT + 1 do 2 - Wybór menu
  • ESC - Anulowanie podpowiedzi

ZISTA I INNE SŁODKOŚCI

Brak opisu obrazka

Drugie warsztaty z cyklu „Dawny chleb biednych Ślązaków na przednówku – dziś dla świadomych i nowoczesnych” były poświęcone prostym i szybkim, słodkim wypiekom z mąk bezglutenowych np. kruszonka, tradycyjnie wieńcząca kołocz, jako podstawa pysznego deseru. U nas z płatków i mąki owsianej. Po zdegustowaniu wszystkich wypieków żaden uczestnik warsztatów nie myślał o obiedzie.

Zapraszamy na obszerną realcję tego spotkania na stronie:https://naszeprzywory.wordpress.com/…/zista-i-inne-slodkos…/

Brak opisu obrazka
Brak opisu obrazka
Brak opisu obrazka
Brak opisu obrazka
Brak opisu obrazka
Brak opisu obrazka
Brak opisu obrazka
 

Wersja XML